Patiëntvriendelijke tandheelkundige zorg bij u in de buurt

Persoonlijke aandacht, goede toegankelijkheid, deskundigheid en de voordelen van alles onder een dak! Daar staan wij voor als patiëntvriendelijk tandheelkundigcentrum in Breda.

 • Patiëntvriendelijke tandartsen
  Bij Gezonde Mooie Tanden kiezen we voor een persoonlijke benadering van onze patiënten. U heeft een vaste tandarts naar keuze, die u en uw gebit goed kent.
  read more
 • Mondhygiënisten
  Een mondhygiënist richt zich op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden.
  read more
 • Implantologie
  De implantoloog maakt het mogelijk om ontbrekende tanden en kiezen en zelfs complete (kunst)gebitten terug te plaatsen op een kunstmatige wortel in de kaak.
  read more
 • Endodontologie
  De endodontoloog voert de (complexe) wortelkanaal- behandelingen uit. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een operatiemicroscoop ...
  read more
 • Parodontologie
  Een tandarts-parodontoloog richt zich op de diagnose en behandeling van ernstige parodontale (parodontitis) aandoeningen en het plaatsen van implantaten. Dit laatste kan ook worden uitgevoerd door een implantoloog.
  read more
 • Prothese technicus
  Indien u een prothese (kunstgebit) nodig heeft, kan de tandarts u verwijzen naar de klinisch prothese technicus. Deze kan de prothese aanmeten en maken.
  read more

 

Vestiging Hoge Vucht Breda

U vind dit tandheelkundig centrum prettig gesitueerd bij winkelcentrum Hoge Vucht op adres Molstraat 36. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met ruime parkeervoorzieningen. Deze vestiging is tevens de huisvesting van onze specialisten: endodontologie, parodontologie, afdeling implantologie, klinisch prothese technicus en ons tandtechnisch laboratorium Natuurlijke Mooie Tanden.

Vestiging Haagse Beemden Breda

Onze vestiging Haagse Beemden is gevestigd bij het winkelcentrum Heksenwiel op adres Heksenkruid 11-13. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met ruime parkeervoorzieningen voor uw auto.

Vestiging Prinsenbeek

Onze vestiging in Prinsenbeek vindt u in het hart van Prinsenbeek aan de Markt 9A1. De bus stopt voor de deur en het plein biedt uitgebreide parkeervoorzieningen. Minder validen kunnen naast het pand parkeren.