Inschrijven of adviesgesprek

Zoekt u een tandarts, mondhygiënist of specialist voor u of uw hele gezin? Schrijf u in bij een van de praktijken van Gezonde Mooie Tanden. Dat kan via 076-5710011 of via de online inschrijfformulieren. Wilt u een advies over tandprotheses, implantaten of esthetische tandheelkunde, bel ons voor een adviesgesprek op 076-5710011.

Afspraak plannen

Wilt u een controlebezoek plannen of heeft u een pijnklacht? Bel onze service balie op 076-5710011. Wij bieden ook een online webagenda.

Adreswijziging doorgeven

Gaat u of een van uw gezinsleden verhuizen? U kunt het ons ook laten weten via het adreswijzigingsformulier.

Veelgestelde vragen

Vragen over inschrijvingen, onze praktijken, onze tandheelkundige zorg of de financiële afhandeling? Raadpleeg onze veelgestelde vragen rubriek. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Bel ons. We zijn telefonisch bereikbaar op 076-5710011.

Folderrek

In ons digitale folderrek vindt u de Ivoren Kruis brochures over allerhande tandheelkundige onderwerpen.

Niet 100% tevreden?

Bent u niet 100% tevreden of heeft u een klacht, dan hopen wij dat u ons dat snel laat weten. Wij zullen er alles aan doen om dit op te lossen. Zou dit onverhoopt niet lukken dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling van het NMT. Informatie hierover kunt u op de website van het NMT terugvinden.