Tandarts locatie breda prinsenbeek
Gezonde Mooie Tanden tandarts Haagse Beemden
Zijkant Tandarts Praktijk Breda

Onze praktijk

Patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten in Breda en Prinsenbeek

Persoonlijke aandacht, deskundigheid én de voordelen van alles in huis: daar staan wij voor als patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten in Breda en Prinsenbeek. Wij ontvangen onze patiënten in een drietal sfeervol ingerichte en modern uitgeruste praktijken, prettig gesitueerd bij winkelcentrum Hoge Vucht in Breda, winkelcentrum Heksenwiel in de Haagse Beemden in Breda en aan de Markt in Prinsenbeek.

Speerpunt bij Gezonde Mooie Tanden is de bijzondere relatie tussen behandelaars en patiënt. Met ervaren en patiëntvriendelijke behandelaren, wat resulteert in hoge kwaliteit behandelingen en gevoel van vertrouwen en geborgenheid bij onze patiënten. Dat onze patiënten deze aanpak waarderen blijkt wel uit ons loyale en groeiende patiëntenbestand: velen komen al 10 jaar of langer bij Gezonde Mooie Tanden.

Gezonde Mooie Tanden biedt met ervaren tandartsen, mondhygiënisten en specialisten (waaronder implantoloog en endodontoloog) alle voorkomende tandheelkundige zorg, inclusief prothetiek en esthetische tandheelkunde.