Alle disciplines in huis Gezonde Mooie Tanden

Alle disciplines in huis

Gezonde Mooie Tanden biedt haar patiënten volledige tandheelkundige zorg onder 1 dak! En dat biedt u veel voordelen.

Geen onnodig reizen en ongemak

Alle disciplines in huis. Iedereen die wel eens een uitgebreide zorgbehandeling heeft gehad, kent het. Verwijzen van de ene specialist naar de andere, lange wachttijden en veel reizen.

Gezonde Mooie Tanden biedt u een unieke combinatie van specialisten en in-huis voorzieningen, waardoor dit ongemak tot een minimum beperkt kan worden.

Met een eigen endodontoloog, implantoloog, prothese technicus, volledig uitgeruste operatiekamer, eigen OPT en CT scanapparatuur kunnen we vrijwel alle behandelingen in-huis uitvoeren op een voor u vertrouwd en goed bereikbaar adres.

Samenwerking tussen disciplines

Geen losse tandheelkundige disciplines, maar een team dat nauw samenwerkt om u de beste tandheelkundige zorg te leveren. De preventie assistent kan even binnenlopen bij de mondhygiënist voor advies en de tandarts kan bij de tandtechnieker binnenlopen voor een vraag over de beet van een prothese. Alle medewerkers van Gezonde Mooie Tanden werken met hetzelfde zorgautomatiseringssysteem, zodat uw gegevens en medisch dossier voor iedereen intern toegankelijk is.

Afspraak combineren

Onze centrale balie kan afspraken voor u plannen met alle tandartsen, mondhygienisten en specialisten van alle drie de locaties van Gezonde Mooie Tanden. Wilt u uw afspraak bij de tandarts combineren met die van de mondhygiënist? Geen probleem. En omdat alle specialisten onder 1 dak werken, kunnen we voor uitgebreidere behandelingen meerdere afspraken op 1 dag en 1 plaats combineren.

Kostenefficiënt

Dat wij vrijwel alle tandheelkundige disciplines onder één dak hebben, werkt ook zeer kostenefficiënt. En dat merkt u weer in positieve zin, in uw portemonnee.