Welkom bij Gezonde Mooie Tanden!

Tandzorg voor iedereen

Welkom bij Gezonde Mooie Tanden!

Iedereen, van jong tot oud, heeft recht op goede tandheelkundige zorg. Gezonde Mooie Tanden biedt die zorg met deskundige, patiëntvriendelijke tandartsen, mondhygiënisten en specialisten.

Persoonlijke aandacht, goede toegankelijkheid, deskundigheid en de voordelen van alles onder een dak: daar staan wij voor als patiëntvriendelijk tandheelkundig centrum in Breda en Prinsenbeek.

Persoonlijk

Bij Gezonde Mooie Tanden kiezen we voor persoonlijke aandacht voor onze patiënten. U merkt dat al aan de warme en vriendelijke ontvangst in onze praktijken. Iedere patiënt heeft een eigen vaste tandarts of mondhygiënist, die u en uw gebit goed kent. Een die de tijd voor u neemt, rustig uitlegt wat hij of zij doet en waar u zich vertrouwd bij voelt. U kunt die overigens zelf kiezen. Dat u zich prettig voelt en tevreden bent staat bij ons voorop.

Toegankelijk

Er is altijd een Gezonde Mooie Tanden vestiging bij u in de buurt. Wij kiezen bewust voor zeer goed bereikbare locaties met goede openbaar vervoer voorzieningen, voldoende parkeermogelijkheden, vertrouwd voor kinderen en op loopafstand van een ouderencentrum in de buurt. We hebben 3 praktijklocaties: winkelcentrum Hoge Vucht in Breda, winkelcentrum Heksenwiel in de Haagse Beemden in Breda en aan de Markt in Prinsenbeek.

Deskundig

De medewerkers en de praktijken voldoen aan de hoogste eisen die aan tandheelkundige zorgverleners gesteld worden. Om alle patiënten hetzelfde kwaliteitsniveau van zorg te bieden wordt gewerkt volgens heldere ‘best practices’. Alle medewerkers werken volgens de Wet Infectie Preventie protocollen om een hygiënische werkomgeving te waarborgen.

Alles onder 1 dak

Gezonde Mooie Tanden biedt haar patiënten volledige tandheelkundige zorg onder 1 dak. En dat biedt u veel voordelen. Het ongemak van reizen tussen en wachten op verschillende tandzorgdisciplines wordt tot een minimum beperkt en de doorlooptijden van behandelingen kan sterk verkort worden. Daarnaast is de samenwerking tussen de verschillende disciplines veel beter en kan men even bij elkaar binnen lopen om een ‘second opinion’ te vragen.