Aanmelden

U bent van harte welkom!

Wat fijn dat we u mogen verwelkomen in een van onze praktijken! 

Bij de intake maakt u kennis met uw tandarts. Het doel van de intake is dat uw tandarts uitleg geeft over de gang van zaken in de praktijk. De tandarts bespreekt uw wensen, eventuele problemen op tandheelkundig gebied en brengt uw actuale gebitssituatie in kaart en stelt, indien nodig, een behandelplan op. Mochten er recentelijk foto's van uw gebit zijn gemaakt, dan kan de behandelaar u nog betere mondzorg verlenen. In principe wordt u bij ons altijd geholpen door dezelfde tandarts.

Wij spreken de volgende talen: Nederlands, Spaans, Turks, Marokkaans, Arabisch, Portugees, Roemeens en Hongaars.

Het is voor de tandarts van belang dat wij het dossier van uw vorige tandarts ontvangen, het liefst digitaal, inclusief röntgenfoto's. Vanwege de AVG wetgeving dient u dit zelf op te vragen. Dit kunt u sturen naar de desbetreffende praktijk waar u zich inschrijft. Als wij voor aanvang van de eerste afspraak geen medische gegevens hebben ontvangen van uw vorige tandarts, kijken we graag naar een later moment om uw eerste afspraak te laten plaatsvinden. Tip: laat uw gegevens naar uzelf toesturen, dan kunt u in de gaten houden of ze binnen zijn en goed verstuurd zijn. Uw gegevens zijn in goede handen.

Gebruikt u regelmatig medicatie? Vraag dan een print van uw actuele medicatielijst op bij uw apotheek en laat deze inscannen bij de balie van onze praktijk. De behandelaars kunnen dan rekening houden met eventuele contra indicaties.