Werken bij Gezonde Mooie Tanden


Het leveren van goede tandheelkundige zorg valt of staat met de mensen die het doen. Wij zijn op dit moment op zoek naar goede collega’s, die ons team op een professionele manier kunnen versterken. Ben jij een teamspeler, vind je het interessant om met diverse tandheelkundige disciplines in een open en informele sfeer samen te werken en staat bij jou de patiëntvriendelijkheid ook op de eerste plaats? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Bekijk onze vacatures 

of Stuur een open sollicitatie

Open sollicitatie

Een open sollicitatie sturen? Stuur dan je CV en motivatiebrief mee. Laat ons in de sollicitatie weten:

  • In welke functie binnen de praktijk je interesse hebt;
  • Waarom je deze functie juist zo interessant vindt;
  • Naar welke locatie de voorkeur uitgaat, of dat je hier flexibel in bent;
  • Waarom je keuze is gevallen op Gezonde Mooie Tanden;
  • Per wanneer je beschikbaar bent.

Wat maakt zo leuk om bij Gezonde Mooie Tanden te werken?

Teamuitjes

Zelfs toen het lastig werd door de corona maatregelen, hebben we een heel leuk uitje gehad in het centrum van Breda. Een GPS puzzeltocht met borrel en diner na afloop! Ook al had het winnende team het antwoord goed gegokt en was er te weinig tijd om de puzzels echt op te lossen, hebben we een hele leuke middag en avond gehad met het hele team. 


Tijdens het laatste teamuitje in oktober 2022 zijn we creatief bezig geweest. Het begon met een simpele schilderopdracht die heel rustgevend was en waar hele toffe kunstwerkjes uit gekomen zijn! Daarna hebben we minute-to-win-it spelletjes gedaan, zoals het afvuren van badeendjes, het stapelen van bekertjes d.m.v. het opblazen van en ballon en een tandenborstel estafette. De winnaars Sanne, Robbert-jan en Laura kregen de wisseltroffee en een heerlijke fles champagne.