Werken bij Gezonde Mooie Tanden

Het leveren van goede tandheelkundige zorg valt of staat met de mensen die het doen. Wij zijn op dit moment op zoek naar goede collega’s, die ons team op een professionele manier kunnen versterken. Ben jij een teamspeler, vind je het interessant met diverse tandheelkundige disciplines in een open en informele sfeer samen te werken en staat bij jou de patiëntvriendelijkheid ook op de eerste plaats?  Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Actuele vacatures: 2 ( mondhygiëniste en tandartsassistente )

Gezocht voor uitbreiding van ons team: een gedreven patiëntvriendelijke mondhygiëniste

Wij zoeken een sympathieke mondhygiënist voor  1 tot 3 dagen per week.

Gezocht voor uitbreiding van ons team: een gedreven tandartsassistente

Wij zijn op zoek naar een gedreven tandartsassistente voor   2-3 dagen per week.

Introductie Gezonde Mooie Tanden

Persoonlijke aandacht, deskundigheid én de voordelen van alles in huis: daar staan wij voor als patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten in Breda. Wij ontvangen onze cliënten in een drietal sfeervol ingerichte en modern uitgeruste praktijken, prettig gesitueerd bij de winkelcentra Hoge Vucht en Haagse Beemden in Breda en in het centrum van Prinsenbeek.

Speerpunt bij Gezonde Mooie Tanden is de bijzondere relatie tussen behandelaars en patiënt. Met ervaren en patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten die zelf aan de stoel staan, wat resulteert in hoge kwaliteit behandelingen en gevoel van vertrouwen en geborgenheid bij onze patiënten. Dat onze patiënten deze aanpak waarderen blijkt wel uit ons loyale en groeiende patiëntenbestand: velen komen al 10 jaar of langer bij Gezonde Mooie Tanden.

Gezonde Mooie Tanden biedt met ervaren tandartsen, mondhygiënisten en specialisten (waaronder parodontoloog, implantoloog en endodontoloog) alle voorkomende tandheelkundige zorg, inclusief prothetiek en esthetische tandheelkunde. Gezonde Mooie Tanden levert tevens zorg aan speciale doelgroepen, zoals aan zorgafhankelijke ouderen op locatie in zorginstellingen.

Wat bieden wij je?

Gezonde Mooie Tanden – Hoge Vucht  is een professioneel tandheelkundig centrum voor tandarts- en mondhygiënistenzorg alsmede een verwijspraktijk voor onze specialisten. De sfeer is open en informeel. Je werkt op deze vestiging samen met tandartsen, mondhygiënisten, paro-preventieassistentes, de parodontoloog en implantoloog, de praktijkmanager en de dames van de servicebalie

Gezonde Mooie Tanden biedt je een marktconform salaris, op basis van opleiding en ervaring.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Spreekt deze positie je aan, dan maken wij heel graag kennis met je. Bel (076-5710011) of mail hogevucht@gezondemooietanden.nl

Gezonde Mooie Tanden Breda en Prinsenbeek
Tel 076-5710011

 

Training en stagebegeleiding

Gezonde Mooie Tanden vindt goede scholing en training belangrijk. Vandaar dat wij graag investeren in een de begeleiding van stagiaires. Voor stagiaires in verschillende disciplines in de tandheelkunde bieden wij stageplaatsen en adequate begeleiding. Het gebeurt niet zelden dat deze stagiaires na het afstuderen, bij ons in de praktijken aan de slag gaan.