Wanneer bent u voor het laatst naar de tandarts geweest?

Dat kan zomaar een tijdje geleden zijn. Misschien omdat u niet graag naar de tandarts gaat. Of uit kosten overwegingen. Of het kan u gewoon ontgaan zijn.

Maak kennis met de patiëntvriendelijkheid van de tandartsen en mondhygiënisten van Gezonde Mooie Tanden. Aan jong en oud bieden wij de beste tandheelkundige zorg. Altijd in overleg met u en binnen uw budget. En dat ook nog eens lekker in de buurt.

Wij adviseren u regelmatig uw tandarts te bezoeken. Deze kijkt namelijk niet alleen naar gaatjes, maar ook naar kwaliteit van uw tandvlees, uw mondhygiëne en het ontstaan van mondziekten.

Wat mag u van ons verwachten?

– Praktijken met een fijne sfeer, persoonlijke aandacht en zorg
– 25 jaar ervaring in de tandheelkundige zorg
– Toegankelijk en goed bereikbaar
– Nieuwe moderne praktijken
– In-huis specialismen implantologie, endodontologie en gebitsprotheses

Stel uw tandartsbezoek niet langer uit! Bel ons vandaag op 076-5710011 voor een afspraak of om u in te laten schrijven. Of loop gerust even binnen bij een van onze vestigingen bij winkelcentrum Hoge Vucht of winkelcentrum Heksenwiel in Breda. Direct online inschrijven kan natuurlijk ook.

Tot snel ziens!
Gezonde Mooie Tanden, de patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten van Breda

Tip

Heeft u kinderen onder 18 jaar? Laat ze 1 of 2 per jaar de tandarts bezoeken. Om de kosten hoeft u het niet te laten. Tandheelkundige zorg voor jongeren tot 18 jaar wordt in de meeste gevallen volledig vergoed door de basisverzekering. En door een goede mondverzorging op jonge leeftijd kunnen veel klachten en kosten in de toekomst voorkomen worden.

 

Geschreven door Gezonde Mooie Tanden