Speciaal voor ouderen, tandzorg dicht bij huis

Gezonde Mooie Tanden gaat in samenwerking met Thebe de tandheelkundige zorg verzorgen op diverse zorgcentra van Thebe. Op regelmatig basis zullen daar onze tandartsen, mondhygiënist en onze gebitsprotheticus aanwezig zijn.

Omdat wij het heel belangrijk vinden dat goede tandheelkundige zorg voor iedereen beschikbaar is, is deze zorg toegankelijk voor alle ouderen inclusief senioren omwonenden. Dus gaat u niet meer naar de tandarts of is de afstand naar uw huidige tandarts te groot, dan bent u van harte welkom.

Waar kunt u terecht?

Thebe Lucia (Liesboslaan 6 in Breda) – op de maandagen
Thebe Haga (Heilaarstraat 103 in Breda) – 2 dagen ieder kwartaal
Thebe De Hillen (Heksenwiellaan 52 in Breda) – 2 dagen ieder kwartaal
Thebe Liesbosch (Liesboslaan 311 en 315 in Breda) – 2 dagen ieder kwartaal
Praktijk Gezonde Mooie Tanden – Hoge Vucht (Molstraat 36 in Breda) – Dagelijks
Praktijk Gezonde Mooie Tanden – Haagse Beemden (Heksenkruid 11-13 in Breda) – Dagelijks

Hoe kan ik hiervan gebruik maken?

U bent van harte welkom voor uw tandheelkundige zorg op een van de genoemde locaties. Het enige wat u hoeft te doen is bellen voor uw inschrijving. We zijn dagelijks bereikbaar op 076-5710011. Inschrijven kan ook via deze website: Inschrijfformulier voor senioren

Kan ik zomaar van tandarts wisselen?

Ja, u bent vrij in uw keuze van uw tandarts. En indien uw huidige tandarts een actueel tandheelkundig dossier van u heeft, wordt dat naar onze tandartsen gestuurd.

Ik heb een prothese. Moet ik dan nog naar de tandarts?

Ook als u een gebitsprothese heeft is het verstandig om minimaal 1x per jaar de tandarts te bezoeken. De tandarts kijkt naar de kwaliteit van uw prothese, het ontstaan van mondziektes en uw mondgezondheid welke bijvoorbeeld door medicijngebruik snel kan wijzigen. Speciaal voor gebitsprothesedragers beschikken wij over een prothesereiniger zodat uw prothese er na uw controlebezoek weer als nieuw uitziet. Daarnaast kunt u van onze spoedreparatie service “S.O.S. Kunstgebit” gebruik maken voor noodgevallen.

Indien u van deze mondzorg gebruik wilt maken, aarzel niet ons te bellen op 076-5710011, of schrijf u in via deze website: Inschrijfformulier voor senioren

Geschreven door Gezonde Mooie Tanden