Invisalign

Invisalign is de bijna onzichtbare methode om tanden recht te zetten en de lach te krijgen waar u altijd al van hebt gedroomd. Met behulp van 3D-beeldvormingstechnologie brengt Invisalign uw volledige behandelplan, op basis van het voorschrift van uw behandelaar, van de beginstand tot aan de gewenste eindstand in beeld. Vervolgens wordt er een reeks transparante bitjes op maat gemaakt voor uw gebit om de tanden stap voor stap te verschuiven. Elk bitje wordt ongeveer twee weken gedragen voordat deze door de volgende in de reeks wordt vervangen, zodat de tanden geleidelijk in de gewenste stand worden gebracht. De duur van uw Invisalign behandeling wordt door uw behandelaar bepaald aan de hand van uw specifieke behoeften.

De bijna onzichtbare bitjes zijn gemaakt van een sterk thermoplastisch materiaal van medische kwaliteit, dat specifiek is ontwikkeld voor het Invisalign systeem. De bitjes worden voor u op maat gemaakt en passen precies over uw tanden heen.

Om te kijken of u in aanmerking komt voor Invisalign kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk voor het maken van een consult afspraak.

Invisalign website