Coronavirus: Wij verlenen momenteel alleen nog acute zorg!

Geachte patiënt,

U bent van ons gewend dat uw gezondheid de hoogste prioriteit heeft. In verband met het corona-virus hebben wij daarom besloten om per direct alleen nog acute zorg te verlenen. Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 8.15 en 16.30 uur.

Afspraken voor niet acute behandelingen (pijnklachten) worden tot nader order uitgesteld. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een nieuwe afspraak te maken.

Deze maatregel is tenminste van kracht tot maandag 6 april 2020. Bij acute zorg verzoeken wij u eerst telefonisch contact met ons op te nemen en niet zomaar naar de praktijk te gaan.

Onder acute zorg wordt verstaan:
– Trauma (ongevallen)
– Nabloeding na een behandeling
– Acute, heftige pijn
– Acute ontstekingen

Indien u een lopende behandeling heeft en hierover vragen heeft, neem dan contact op met de praktijk. Ook voor overige vragen over uw behandeling kunt u zich telefonisch wenden tot de praktijk.

Mocht u symptomen van het corona-virus hebben én een acute tandheelkundige klacht: Neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet zelfstandig naar de praktijk i.v.m. het voorkomen van verdere verspreiding van het corona-virus.

In verband met de drukte verzoeken wij u vriendelijk niet zelf telefonisch contact met ons op te nemen. Onze medewerkers nemen contact met u op voor het verzetten van uw afspraak.

Wij zullen u over de verdere ontwikkelingen blijven informeren.

We rekenen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Team Gezonde Mooie Tanden

Geschreven door Gezonde Mooie Tanden