Wij zoeken een fijne collega:
pas afgestudeerde tandartsassistente

Per eind augustus 2018 zoeken wij een pas afgestudeerde tandartsassistente die gedreven is en

Introductie Gezonde Mooie Tanden

Persoonlijke aandacht, deskundigheid én de voordelen van alles onder één dak: daar staan wij voor als patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënistes in Breda. Wij ontvangen onze cliënten in een tweetal sfeervol ingerichte en modern uitgeruste praktijken, prettig gesitueerd bij de winkelcentra Hoge Vucht, Haagse Beemden in Breda en in het centrum van Prinsenbeek.

Speerpunt bij Gezonde Mooie Tanden is de bijzondere relatie tussen tandarts en patiënt middels ervaren en patiëntvriendelijke tandartsen die samen met de assistente aan de stoel staan, wat resulteert in hoge kwaliteit behandelingen en gevoel van vertrouwen en geborgenheid bij onze patiënten. Dat onze patiënten deze aanpak waarderen blijkt wel uit ons loyale en groeiende patiëntenbestand: velen komen al 10 jaar of langer bij Gezonde Mooie Tanden.

Gezonde Mooie Tanden levert tevens zorg aan speciale doelgroepen, zoals aan zorgafhankelijke ouderen op locatie in zorginstellingen.

Wat bieden wij jou?

Gezonde Mooie Tanden is een gezellige en professionele groepspraktijk voor tandheelkundige en mondhygiëniste zorg. Je werkt samen met een team tandartsen, mondhygiënistes, leuke en ervaren collega tandartsassistentes en de praktijkmanagers. Patiënten worden met een glimlach ontvangen en de collega’s staan altijd voor elkaar klaar.

Gezonde Mooie Tanden bied je een marktconform salaris, op basis van opleiding en ervaring.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Spreekt deze vacature je aan en wil je meer weten, dan maken wij heel graag kennis met je. Mail je sollicitatie aan onze praktijkmanager Destiny Clement (mary.schweitzer@gezondemooietanden.nl) of vul het onderstaande contactformulier in.

Gezonde Mooie Tanden, de patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënistes van Breda

Gezonde Mooie Tanden Breda en Prinsenbeek
Tel 076-5710011
Mevrouw Mary Schweitzer
mary.schweitzer@gezondemooietanden.nl
www.gezondemooietanden.nl

Reactie formulier

    Uw foto:

    Uw CV