Wegens uitbreiding vragen wij: een tandarts met gevoel voor collegialiteit (2 t/m 4 dagen)

In verband met het toenemend aantal patiënten van onze vestigingen in zowel Prinsenbeek als ook Breda zoeken wij een of meer vriendelijke en deskundige tandartsen voor 2 t/m 4 dagen per week (dagen nader overeen te komen).

Welke tandarts past in ons team?

Ons speerpunt is de relatie tussen de tandarts en patiënt. Je bent daarom patiëntvriendelijk en behandelt zoveel als mogelijk je eigen patiënten binnen een zeer goed gevulde agenda. Dit resulteert in hoge kwaliteit behandelingen en gevoel van vertrouwen en geborgenheid bij de patiënten. Dat de patiënten deze aanpak waarderen blijkt wel uit ons loyale en nog steeds groeiende patiëntenbestand. Hiernaast ben je collegiaal en respectvol naar alle collega’s.

Als Tandheelkundig Centrum bieden we alle voorkomende tandheelkundige zorg, inclusief parodontologie, implantologie, endodontologie, prothetiek en esthetische tandheelkunde.

Persoonlijke aandacht, deskundigheid en de voordelen van alles onder één dak. Als patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten in Prinsenbeek en Breda is dit ons motto. Wij ontvangen de cliënten dan ook in sfeervol en modern uitgeruste praktijken, prettig gesitueerd op goed bereikbare A-locaties.

Wat biedt THC Gezonde Mooie Tanden?

U werkt er samen met collega tandartsen, mondhygiëniste, leuke en ervaren tandartsassistentes, baliemedewerker en de praktijkmanager. Patiënten worden met een glimlach ontvangen en de collega’s (zie ook het team) staan voor elkaar klaar.

Bij Gezonde Mooie Tanden werkt u als zelfstandig tandarts volgens een door de belastingdienst goedgekeurd model samenwerkingsovereenkomst. De tandartsvergoeding is boven het marktgemiddelde.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Spreekt deze positie aan of wil je meer informatie, dan maken wij heel graag kennis met je. Bel (076-5710011) of mail met onze praktijkmanager Henri Vermeulen, h.vermeulen@gezondemooietanden.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Gezonde Mooie Tanden, de patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten van Breda

Gezonde Mooie Tanden Prinsenbeek
Markt 9
Prinsenbeek
Tel 076-5710011
www.gezondemooietanden.nl

Reactie formulier

    Uw foto:

    Uw CV