Gezocht voor uitbreiding van ons team:
Mondhygiëniste

Wij zoeken een sympathieke en gedreven mondhygiënist voor  1-3 dagen in de week op onze vestiging Hoge Vucht in Breda.

Introductie Gezonde Mooie Tanden

Persoonlijke aandacht, deskundigheid én de voordelen van alles in huis: daar staan wij voor als patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten in Breda. Wij ontvangen onze cliënten in een drietal sfeervol ingerichte en modern uitgeruste praktijken, prettig gesitueerd bij de winkelcentra Hoge Vucht en Haagse Beemden in Breda en in het centrum van Prinsenbeek.

Speerpunt bij Gezonde Mooie Tanden is de bijzondere relatie tussen behandelaars en patiënt. Met ervaren en patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten die zelf aan de stoel staan, wat resulteert in hoge kwaliteit behandelingen en gevoel van vertrouwen en geborgenheid bij onze patiënten. Dat onze patiënten deze aanpak waarderen blijkt wel uit ons loyale en groeiende patiëntenbestand: velen komen al 10 jaar of langer bij Gezonde Mooie Tanden.

Gezonde Mooie Tanden biedt met ervaren tandartsen, mondhygiënisten en specialisten (waaronder parodontoloog, implantoloog en endodontoloog) alle voorkomende tandheelkundige zorg, inclusief prothetiek en esthetische tandheelkunde. Gezonde Mooie Tanden levert tevens zorg aan speciale doelgroepen, zoals aan zorgafhankelijke ouderen op locatie in zorginstellingen.

Wat bieden wij je?

Gezonde Mooie Tanden – Hoge Vucht  is een professioneel tandheelkundig centrum voor tandarts- en mondhygiënistenzorg alsmede een verwijspraktijk voor onze specialisten. De sfeer is open en informeel. Je werkt op deze vestiging samen met collega tandartsen, mondhygiënisten, paro-preventieassistentes, de parodontoloog en implantoloog, de praktijkmanager en de dames van de servicebalie.

Voor de bepaling van de vergoedingen werken wij voor de mondhygiënisten met het NVM salarisschalen model.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Spreekt deze positie je aan, dan maken wij heel graag kennis met je. Bel (076-5710011) of mail h.vermeulen@gezondemooietanden.nl  naar H. (Henri) Vermeulen of vul het onderstaande contactformulier in.

Gezonde Mooie Tanden, de patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten van Breda

Gezonde Mooie Tanden
Molstraat 36
4826 KA BREDA
Tel 076-5710011
www.gezondemooietanden.nl

Reactie formulier

    Je foto:

    Je CV