Wij zoeken een fijne collega:

Baliemedewerker met tandheelkundige ervaring
Ben jij patiëntvriendelijk (persoonlijk en telefonisch), heb je ervaring in de tandheelkundige sector en ben je, flexibel inzetbaar en werk je nauwkeurig? Kortom: ben jij de schakel tussen behandelaar en patiënt? Heb je daarnaast ervaring in de tandheelkundige sector? Dan kunnen we je een bijzondere werkkring bieden.
In verband met uitbreiding van ons hechte team willen wij graag in contact komen met een ervaren baliemedewerker (parttime 2 dagen of meer).

Globale functieomschrijving
– Eerste aanspreekpunt zowel aan balie als de telefoon
– Vriendelijk ontvangen van patiënten
– Afspraken plannen
– Betalingen en kasbeheer
– Verantwoordelijk voor communicatie via telefonie, E-mail en post
– Beheren van sociale ruimtes
– Je handelt volgens opgestelde protocollen en richtlijnen
– Diverse administratieve taken en ondersteuning richting praktijkmanager

Introductie Gezonde Mooie Tanden
Persoonlijke aandacht, goede tandheelkundige zorg én de voordelen van alle tandheelkundige disciplines, daar staan wij voor als patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten in Breda en Prinsenbeek . Wij ontvangen onze cliënten in een drietal sfeervol en modern uitgeruste praktijken, prettig gesitueerd bij winkelcentra in Breda.
Bij Gezonde Mooie Tanden is de persoonlijke aandacht voor onze patiënten een pré. Zij merken dat al aan de warme en vriendelijke ontvangst, waar onze baliemedewerkers een belangrijke rol in spelen. Iedere patiënt heeft een basis tandarts of mondhygiënist. Zij nemen de tijd voor de patiënt, leggen rustig uit wat de behandeling inhoudt en stellen patiënten op het gemak.
De collegiale sfeer binnen de praktijken is uitzonderlijk goed. Patiënten worden met een glimlach ontvangen en de collega’s staan voor elkaar klaar. De open en informele sfeer, professionaliteit en goede samenwerking, staan garant voor de beste persoonlijke zorg aan onze patiënten.

De functie
Je werkt samen met een team (zie ook Ons Team op de website) tandartsen, specialisten, mondhygiënisten, tandartsassistentes en prothesetechnicus onder leiding van de praktijkmanager. Omdat je een centrale rol vervult wordt er een hoge mate van zelfstandigheid van je verwacht.
Gezonde Mooie Tanden biedt je een marktconform salaris, op basis van opleiding en ervaring.
Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!
Spreekt deze vacature je aan en wil je meer weten, dan maken wij heel graag kennis met je. Mail je sollicitatie (inclusief motivatie en recente foto) aan m.schweitzer@gezondemooietanden.nl of vul het contactformulier in.

Tandheelkundig centrum
Gezonde Mooie Tanden
Tel 076-5710011
www.gezondemooietanden.nl