Gezocht voor uitbreiding van ons team:
collega Tandarts

Wij zoeken een sympathieke en deskundige tandarts voor 1 tot 4 dagen per week voor onze vestiging Hoge Vucht Breda.

Introductie Gezonde Mooie Tanden

Persoonlijke aandacht, deskundigheid én de voordelen van alles onder één dak: daar staan wij voor als patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten in Breda. Wij ontvangen onze cliënten in sfeervol en modern uitgeruste praktijken, prettig gesitueerd op drie locaties in Breda en Prinsenbeek.

Speerpunt bij Gezonde Mooie Tanden is de bijzondere relatie tussen tandarts en patiënt. Met ervaren en patiëntvriendelijke tandartsen die zelf aan de stoel staan, wat resulteert in hoge kwaliteit behandelingen en gevoel van vertrouwen en geborgenheid bij onze patiënten. Dat onze patiënten deze aanpak waarderen blijkt wel uit ons loyale en groeiende patiëntenbestand.

Gezonde Mooie Tanden biedt met ervaren tandartsen, mondhygiënisten en specialisten alle voorkomende tandheelkundige zorg, inclusief parodontologie, implantologie, endodontologie, prothetiek en esthetische tandheelkunde en levert tevens zorg aan speciale doelgroepen, zoals aan zorgafhankelijke ouderen op locatie in zorginstellingen.

Wat bieden wij u?

Onze vestiging Hoge Vucht is gesitueerd nabij bij het winkelcentrum Hoge Vucht in Breda. De locatie beschikt over 8 ruime behandelkamers. U werkt samen met collega tandartsen, mondhygiënisten, leuke en ervaren tandartsassistentes, baliemedewerkers en de praktijkmanagers. Patiënten worden met een glimlach ontvangen en de collega’s (zie ook het team) staan voor elkaar klaar.

Onze vestiging is tevens de huisvesting van onze specialisten: endodontologie, parodontologie, afdeling implantologie, klinisch prothese technicus en ons tandtechnisch laboratorium Natuurlijke Mooie Tanden.

Bij Gezonde Mooie Tanden werkt u als zelfstandig tandarts volgens een KNMT model samenwerkingsovereenkomst. De tandartsvergoeding is boven het marktgemiddelde.  Gevestigd in een wijken met totaal 45.000 inwoners, kunt u rekenen op een gezond gevulde agenda en een grote variëteit in behandelingen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Spreekt deze positie u aan, dan maken wij heel graag kennis met u. Bel (076-5710011 doorkiesnummer 1), Email onze praktijkmanager Henri Vermeulen op h.vermeulen@gezondemooietanden.nl  of vul het onderstaande contactformulier in.

Gezonde Mooie Tanden, de patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten van Breda

Gezonde Mooie Tanden
Tel 076-5710011
www.gezondemooietanden.nl

Reactie formulier

    Uw foto:

    Uw CV