Esthetische tandheelkunde

Uw gebit bepaalt voor een belangrijk deel uw aangezicht. Het is opvallend dat mensen met een niet regelmatig gebit of zelfs een slecht gebit, niet breed uit durven te lachen of zelfs hun hand voor hun mond houden. Hier is esthetische of cosmetische tandheelkunde de oplossing.

Esthetische tandheelkunde is een vakgebied binnen de tandheelkunde, waarbij het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt. Wij maken gebruik van tandkleurige vulmaterialen, kronen en facings, waarmee verbeteringen in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen kunnen worden gemaakt. Ook het bleken van gekleurde tanden en kiezen valt onder esthetische tandheelkunde. Vaak is het resultaat indrukwekkend.

Presentatrice Nana Piguillet-Appiah (RTL4 LifestyleXperience) heeft een interview met Cor en Andries van Gezonde Mooie Tanden over het mooier maken van je gebit met Esthetische Tandheelkunde.

 

Alle disciplines hebben wij onder een dak. Tandarts, parodontoloog, implantoloog en een zeer modern tandtechnisch laboratorium.

Geschreven door Gezonde Mooie Tanden