Werken bij Gezonde Mooie Tanden

Het leveren van goede tandheelkundige zorg valt of staat met de mensen die het doen. Wij zijn dus altijd op zoek naar goede collega’s, die ons team op een professionele manier kunnen versterken. Bent u teamspeler, vind u het interessant met diverse tandheelkundige disciplines in een open en informele sfeer samen te werken en staat bij u de patiëntvriendelijkheid ook op de eerste plaats?  Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Actuele vacatures

Wij zoeken een fijne collega. Het betreft:

Baliemedewerker én tandartsassistente (Duobaan)

Functieomschrijving

Heb jij een diploma tandartsassistent en ervaring in de tandheelkundige sector? Ben je  patiëntvriendelijk (zowel persoonlijk als ook telefonisch) en wil je ook de schakel zijn tussen behandelaar en patiënt aan de balie? Ben jij hiernaast flexibel inzetbaar en werk je nauwkeurig?

Dan kunnen we je een bijzonder fijne werkkring bieden. In verband met het compleet maken van ons hechte team willen wij graag in contact komen met jou! ( 34 basisuren per week, flexibel inzetbaar verdeel over maximaal 5 dagen per week )

Taken en verantwoordelijkheden

Globale functieomschrijving

– Tandartsassistent met de bekende taken

– Eerste aanspreekpunt voor zowel aan balie als de telefoon

– Vriendelijk ontvangen van patiënten

– Afspraken plannen

– Betalingen en kasbeheer

– Verantwoordelijk voor communicatie via telefonie, E-mail en post

– Beheren van sociale ruimtes

– Je handelt volgens opgestelde protocollen en richtlijnen

– Diverse administratieve taken en ondersteuning richting praktijkmanager

Introductie Gezonde Mooie Tanden Persoonlijke aandacht, goede tandheelkundige zorg én de voordelen van alle tandheelkundige disciplines, daar staan wij voor als patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten in Breda en Prinsenbeek . Wij ontvangen onze cliënten in een drietal sfeervol en modern uitgeruste praktijken, prettig gesitueerd bij winkelcentra in Breda. Bij Gezonde Mooie Tanden is de persoonlijke aandacht voor onze patiënten een pré.  Patiënten merken dit al aan de warme en vriendelijke ontvangst, waar onze baliemedewerkers een belangrijke rol in spelen. Iedere patiënt heeft in de basis een vaste tandarts of mondhygiënist. Zij nemen de tijd voor de patiënt, leggen rustig uit wat de behandeling inhoudt en stellen patiënten op het gemak. De collegiale sfeer binnen de praktijken is uitzonderlijk goed. Patiënten worden met een glimlach ontvangen en de collega’s staan voor elkaar klaar. De open en informele sfeer, professionaliteit en goede samenwerking, staan garant voor de beste persoonlijke zorg aan onze patiënten.

De functie Je werkt samen met een team (zie ook Ons Team op de website) tandartsen, specialisten, mondhygiënisten, tandartsassistentes en prothesetechnicus onder leiding van de praktijkmanager. Omdat je een centrale rol vervult wordt er een hoge mate van zelfstandigheid van je verwacht. Gezonde Mooie Tanden biedt je een marktconform salaris, op basis van opleiding en ervaring. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op! Spreekt deze vacature je aan en wil je meer weten, dan maken wij heel graag kennis met je. Mail je sollicitatie (inclusief motivatie en recente foto)

Tandheelkundig centrum Gezonde Mooie Tanden

Tel 076-5710011

www.gezondemooietanden.nl

Training en stagebegeleiding

Gezonde Mooie Tanden vindt goede scholing en training belangrijk. Vandaar dat wij graag investeren in een de begeleiding van stagiaires. Voor stagiaires in verschillende disciplines in de tandheelkunde bieden wij stageplaatsen en adequate begeleiding. Het gebeurt niet zelden dat deze stagiaires na het afstuderen, bij ons in de praktijken aan de slag gaan.