Werken bij Gezonde Mooie Tanden

Het leveren van goede tandheelkundige zorg valt of staat met de mensen die het doen. Wij zijn dus altijd op zoek naar goede collega’s, die ons team op een professionele manier kunnen versterken. Ben jij een teamspeler, vind je het interessant met diverse tandheelkundige disciplines in een open en informele sfeer samen te werken en staat bij jou de patiëntvriendelijkheid ook op de eerste plaats?  Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Actuele vacatures

Op dit moment zijn er geen actuele vacatures beschikbaar (open sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld en beantwoord)

Introductie Gezonde Mooie Tanden

Persoonlijke aandacht, deskundigheid én de voordelen van alles onder één dak: daar staan wij voor als patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënistes in Breda. Wij ontvangen onze cliënten in een tweetal sfeervol ingerichte en modern uitgeruste praktijken, prettig gesitueerd bij de winkelcentra Hoge Vucht, Haagse Beemden in Breda en in het centrum van Prinsenbeek.

Speerpunt bij Gezonde Mooie Tanden is de bijzondere relatie tussen tandarts en patiënt middels ervaren en patiëntvriendelijke tandartsen die samen met de assistente aan de stoel staan, wat resulteert in hoge kwaliteit behandelingen en gevoel van vertrouwen en geborgenheid bij onze patiënten. Dat onze patiënten deze aanpak waarderen blijkt wel uit ons loyale en groeiende patiëntenbestand: velen komen al 10 jaar of langer bij Gezonde Mooie Tanden.

Gezonde Mooie Tanden levert tevens zorg aan speciale doelgroepen, zoals aan zorgafhankelijke ouderen op locatie in zorginstellingen.

Wat bieden wij jou als medewerker.

Gezonde Mooie Tanden is een gezellige en professionele groepspraktijk voor tandheelkundige en mondhygiëniste zorg. Je werkt samen met een team tandartsen, mondhygiënistes, leuke en ervaren collega tandartsassistentes en de praktijkmanagers. Patiënten worden via de balie én assistentes met een glimlach ontvangen en de collega’s staan altijd voor elkaar klaar.

Gezonde Mooie Tanden bied je een marktconform salaris, op basis van opleiding en ervaring.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Spreekt deze vacature je aan en wil je meer weten, dan maken wij heel graag kennis met je. Zend je sollicitatie aan Mary Schweitzer (m.schweitzer@gezondemooietanden.nl)

Gezonde Mooie Tanden Breda en Prinsenbeek
Tel 076-5710011
Mary Schweitzer
m.schweitzer@gezondemooietanden.nl
www.gezondemooietanden.nl

 

Training en stagebegeleiding

Gezonde Mooie Tanden vindt goede scholing en training belangrijk. Vandaar dat wij graag investeren in een de begeleiding van stagiaires. Voor stagiaires in verschillende disciplines in de tandheelkunde bieden wij stageplaatsen en adequate begeleiding. Het gebeurt niet zelden dat deze stagiaires na het afstuderen, bij ons in de praktijken aan de slag gaan.