Tandzorg voor iedereen

Tandzorg voor iedereenWelkom bij Gezonde Mooie Tanden!
Iedereen, van jong tot oud, heeft recht op goede tandheelkundige zorg. Gezonde Mooie Tanden biedt die zorg met deskundige, patiëntvriendelijke tandartsen, mondhygiënisten en specialisten.

Persoonlijke aandacht, goede toegankelijkheid, deskundigheid en de voordelen van alles onder een dak: daar staan wij voor als patiëntvriendelijk tandheelkundig centrum in Breda.

Persoonlijk

Bij Gezonde Mooie Tanden kiezen we voor persoonlijke aandacht voor onze patiënten. We leven ons in, immers voor velen is een bezoek aan de tandarts toch altijd even spannend. U merkt dat al aan de warme en vriendelijke ontvangst in onze praktijken. Iedere patiënt heeft een eigen vaste tandarts of mondhygiënist, die u en uw gebit goed kent. Een die de tijd voor u neemt, rustig uitlegt wat hij of zij doet en waar u zich vertrouwd bij voelt. U kunt die overigens zelf kiezen. Dat u zich prettig voelt en tevreden bent staat bij ons voorop.

Goed toegankelijk

Gezonde Mooie Tanden is er voor alle groepen. U kunt terecht bij een tweetal praktijken in Breda. Een vestiging bij het winkelcentrum Hoge Vucht Breda en een vestiging bij het winkelcentrum Heksenwiel in de Haagse Beemden Breda. Wij kiezen bewust voor zeer goed bereikbare locaties met goede openbaar vervoer voorzieningen, voldoende parkeermogelijkheden, vertrouwd voor kinderen en op loopafstand van een ouderencentrum in de buurt. Onze tandheelkundige zorg moet bereikbaar zijn voor iedereen in Breda. En zijn onze patiënten onverhoopt niet meer in staat langs te komen (bijvoorbeeld slecht ter been), dan gaan we bij ze langs.

Deskundig

De medewerkers en de praktijken voldoen aan de hoogste eisen die aan tandheelkundige zorgverleners gesteld worden. Om alle patiënten hetzelfde kwaliteitsniveau van zorg te bieden wordt gewerkt volgens heldere ‘best practices’. Alle medewerkers werken volgens de Wet Infectie Preventie protocollen om een hygiënische werkomgeving te waarborgen.

Alles onder een dak

Gezonde Mooie Tanden biedt haar patiënten volledige tandheelkundige zorg onder 1 dak. En dat biedt u veel voordelen. Het ongemak van reizen tussen en wachten op verschillende tandzorgdisciplines wordt tot een minimum beperkt en de doorlooptijden van behandelingen kan sterk verkort worden. Daarnaast is de samenwerking tussen de verschillende disciplines veel beter en kan men even bij elkaar binnen lopen om een ‘second opinion’ te vragen.

De vestiging in de Hoge Vucht Breda is de huisvesting van onze specialisten: endodontologie, parodontologie, afdeling implantologie, prothese technicus en ons tandtechnisch laboratorium Natuurlijke Mooie Tanden. Speciaal voor implantologie, parodontologie en endodontologie beschikt de praktijk over een volledig uitgeruste operatiekamer. En als enige tandheelkundige centrum in Breda beschikt de praktijk over een eigen CT Scanner om 3-D röntgenscans te maken van uw volledige gebit en kaak.

 

Geschreven door Gezonde Mooie Tanden