Nieuwe vestiging Prinsenbeek geopend

4 april heeft Gezonde Mooie Tanden haar deuren geopend in Prinsenbeek. De nieuwe praktijk is gevestigd in de voormalige pastorie en oud gemeentehuis aan de Markt 9A1, een bekende locatie voor de Bekenaren.

“We zijn zeer verguld dat we een vestiging hebben geopend in Prinsenbeek. Het is een prachtige gemeente met veel voorzieningen en een actief verenigingsleven. Ik denk dat de aanpak en filosofie van Gezonde Mooie Tanden heel goed past. Wij verlenen tandheelkundige zorg op een heel persoonlijke en patiëntvriendelijke basis. Met goede tandartsen en mondhygiënisten die de tijd nemen voor iedere patiënt en werken aan een langdurige relatie met hun patiënten.”, aldus Henri Vermeulen, praktijkmanager van Gezonde Mooie Tanden Prinsenbeek.

Voor Gezonde Mooie Tanden is Prinsenbeek geen onbekende gemeente. We zijn hier al enige jaren actief met tandheelkundige zorg voor zorgafhankelijke ouderen. Dit doen wij in samenwerking met Thebe Zorg in het zorgcentrum Hagedonk.

Schrijf u in!

Wilt u zich inschrijven bij Gezonde Mooie Tanden Prinsenbeek? U bent van harte welkom. Belt u ons op 076-5710011 (kies 3) of schrijf u in via onderstaand formulier. Wilt u een heel gezin tegelijk inschrijven? Kies dan het uitgebreide formulier.


Alle praktijken verzorgen tandheelkundige zorg voor geheel Breda en omstreken.

 

Geschreven door Gezonde Mooie Tanden